Om 110%
Firmaet består af to personer Jan Mortensen der bor i Skelund, Lars Christiansen der bor i Ulsted.
Firmaet ligger i Skelund.

Vi har mange års erfaring med forskellige opgaver b.l.a afrensning af graffiti, dette er ofte et stort problem for butikker og beboere i byer. 110% tilbyder en aftale hvor der er responstid indenfor 48 timer. Vores erfaring viser at når taggin og graffiti bliver fjernet hurtigt så mindskes interessen for at gøre det igen samme sted.
Udover dette kan der lægges en anti graffiti voks på vægge så maling ikke sætter sig fast. Der skal stadig spules rent, men processen er hurtigere og mere skånsom mod bygningen, Voks behandling holder i ca. 1 til 2 år.

Få et tilbud fra os på en aftale der sikrer at graffiti ikke bliver et problem for dig.

Alger er ikke pænt at se på, men mere end det så bliver forskellige belæg glatte og farlige at gå på. Det er naturligvis ikke dejligt at se på hegn eller fliser, vægge der er grønne eller sorte, der kan vi hjælpe. Vi afrenser algerne uden brug af kemikalier og derved skåner vi miljøet.

Vindues vask er ikke lige det hyggeligste job for de fleste. Vi elsker det, så ring til os og få et tilbud på polering. Om det er en gang eller i ønsker en aftale om polering fast hver måned, så finder vi nok en fornuftig pris. Vi polerer både for private og virksomheder.

Vi har udført mange spændende opgaver for industri og private. Vi tager gerne de opgaver andre finder besværlige, det der er umuligt for andre kaster vi os gerne over.
For os er service et nøgleord. Når aftaler er indgået er det vigtigste for os at kunden får det produkt der er bestilt.

Skulle du have brug for assistance til en opgave der ikke er nævnt her, så ring, for vi kan meget og vil mere.

Jan Mortensen.
Tlf 52 74 41 66
www.110procent.net